teisipäev, 26. veebruar 2013

Oh mind küll!

Noh, ongi siis selleks korraks päikesega jokk! Kahju, nii kahju! Nädalavahetusel on Tallinn Botaanikaaias orhideede näitus ja müük. Bronneerisin foorumis endale mõned taimed, tunne on kohe poole parem kui tead, et uued lilled on koju tulemas. Oh mind küll. Aga taimed on järgmised: dendrobium tetragonum, paph. Ho Chi Minh, phalaenopsis Yaphon Lobspis "Yaphon Circle". Nüüd peab transpordi suhtes kellegi ära rääkima, sõbrakesed võivad ju külma saada. Tundub, et elu läheb järjest helgemaks, minusugusele lollile on ju nii vähe vaja!

3 kommentaari:

  1. On tämä sinun kielesi hauskaa luettavaa, ja mukava yrittää ymmärtää siitä :) Sulla taitaa olla melkoinen orkideakuume päällä. Mulla oli joskus kymmenisen vuotta sitten. Enimmillään oli n. 120 orkideaa. Nyt on jäljellä vain viitisenkymmentä. Parhaiten mulla viihtyy ja kukkii Chysis aurea :)

    VastaKustuta
  2. Kiitos, että vierailit mun bloggia. Tämä on kevät, mikä aja minut hulluksi! Mun lemmikkit ovat miniatyyrit ja pienikokoiset orkideat. Täma dendrobium tetragonum tuli nuppuilla, saa nähdä onnistuko nähdä kukkia.
    Kiitos vielä kerran!

    VastaKustuta
  3. Niinpä niin....tämä keväton just tuollaista...hulluksi tekee :) Vaikka mulla teki mieli usein syksyisinkin orkideoja, kun monet kukkivat syksyllä. Ja syksyllä loppuvat ulkohommat kasvien kanssa. Suomen orkideayhdistys tekee ensi lauantaina retken Tallinnan kasvitieteelliseen, minä en ole mukana :) Mukavaa kevättä sulle ja orkideoillesi.Sulle ei voi kirjautua lukijaksi, jos voisi, näkisin aina uudet postauksesi ;)

    VastaKustuta